Workshop papercutting

Maak kennis met papercutting, een eeuwenoude kunstvorm. Tijdens deze workshop leer je de techniek van het papier snijden. Na informatie, instructie en oefeningen ga je een afbeelding uitsnijden. Je hoeft voor deze workshop niet te kunnen tekenen. Er zijn diverse afbeeldingen om uit te snijden. Aan het einde van deze workshop ben je een ervaring rijker en in het bezit van een zelf gesneden papercut!

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je thuis ook aan de slag? Na de workshop kun je een starterset kopen tegen gereduceerde prijs!

Duur: 2 uur
Kosten: € 25,- inclusief gebruik materialen, een kop koffie of thee en iets lekkers
Waar: Mierlo
Datum: Helaas zijn er i.v.m. corona tijdelijk geen workshops mogelijk.
Aanmelden: stuur een e-mail naar corinebrouwers@yahoo.com

Wil je zelf een locatie en een groep deelnemers regelen? Dat kan. Minimaal 6 personen, maximaal 10 personen. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop papercutting - ontwerp

Deze workshop is een vervolg op de basis workshop.
Je beheerst de basistechnieken van het papier snijden, die je in de vorige workshop hebt geleerd. In deze workshop leer je hoe je een ontwerp voor een papercut maakt. Na instructie en wat handige tips, ga je aan de slag met je eigen ontwerp. Er is voldoende materiaal ter inspiratie aanwezig. Je mag ook zelf iets meenemen. Enige tekenervaring is handig.
Aan het einde van de workshop kun je een ontwerp maken voor een papercut en ga je met je eigen uitgesneden ontwerp naar huis!

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 30,00 inclusief gebruik materialen, een kop koffie of thee en iets lekkers
Waar: Mierlo
Datum: Helaas zijn er i.v.m. corona tijdelijk geen workshops mogelijk.
Aanmelden: stuur een e-mail naar corinebrouwers@yahoo.com